место

место

вторник, 9 июня 2015 г.

Seoul Fashion week 2015 f/w: Enzuvan x Vlades



Hybrid

  Enzuvan brand was launched in 2000. It is based on 13 years of studying abroad and a brand-management, oriented at the designer's fashion sense, driving the brand towards international level. She shows sensible and practical collection with inclusion of a few avant-garde elements for those seeking something unique.

Гибрид.

Бренд Enzuvan был запущен в 2000 году на основе 13 летнего обучения за рубежом и бренд-менеджмента, движущегося к международному уровню и ориентирующегося на вкус дизайнера.  Enzuvan показывает разумную и практичную коллекцию с фьюжн элементами, такими как авангард , для тех кто ищет что-то уникальное.

 This year two brands, Enzuvan and Vlades, have joined together to create an unprecedented collection. Designer Hong Eun Joo (Enzuvan), in charge of the womens part of the collection, and designer Moo Yeol Choi (Vlades), the creator of the mens part, have named the new collection “Hybrid”.

 В этом году, два бренда Enzuvan  и Vlades объединились для создания уникальной коллекции.  «Гибрид», так назвали свою коллекцию дизайнер Хон Ын Чжу (Enzuvan), которая была ответственна за создание женских костюмов, и дизайнер Чхве Му Ёль (Vlades), который разработал мужскую половину коллекции.


пятница, 6 февраля 2015 г.

Wha am I...Part 2: Stand up and Go



«Снег мягкий, словно вата, неспешно опускается на землю, образуя сугробы.  Я стою, держась за подоконник, напряженно вглядываясь в окно. Я стою. Впервые за полгода, самостоятельно, пусть и держась за опору. Скоро я пойду, обязательно. Ведь врач «золотые руки» обещал. Я обязательно буду ходить. Моя мама больше не будет носить меня на руках.  Моя сильная, несчастная мама.  Она больше не будет страдать. Я встану и пойду…..»

Вырезка из автобиографической книги «Кто я?»


Когда-нибудь она выйдет в свет.





среда, 17 декабря 2014 г.

Korean pancakes 모듬전


The words "simple" and "Korean food", are difficult to combine. The process of cooking Korean dishes fairly long and laborious process. I do not understand how Korean women manage to cook so much food for breakfast, lunch and dinner. 

But, I recently attended a master class in cooking Korean vegetable pancakes, and decided to share a simple recipe with you. By the way the recipe is easy and the products are pretty standard, but be prepared that you will have to sweat in the truest sense of the word

Слова «несложный» и «корейская кухня», трудно сочетаются.  Процесс приготовления корейских блюд достаточно долгий и трудоемкий процесс. Я вообще не понимаю, как корейские женщины умудряются готовить столько еды на завтрак, обед и ужин.






вторник, 2 декабря 2014 г.

Who am I…?


나를 무너뜨려야
내가 나를 창조할수 있다....

Who am I…?

Кто я…?

Before, I never thought of such philosophical questions. What kind of person am I? Why am I living in this world? Recently, the most important question for me: what am i doing?

Раньше, я никогда не задумывалась над такими философскими вопросами. Что я за человек? Для чего я живу на этом свете? Последнее время, наиболее важный для меня вопрос:  что я делаю? 

In the end, does not really matter who are you. There is more important - who you have become. I believe that people can not changed, but there are a circumstances  which can change our life and help to do otherwise. I'm the same as a few years ago. I rebel, always protesting against the rules. I am quick-tempered, because of that my lovely people can suffer greatly. I can not  to forgive. But life circumstances were such that I had to think about my live. 

пятница, 14 ноября 2014 г.

Cooking at home – Banchan of dried squid 진미채



Cooking at home – Banchan of dried squid 진미채

  I'm cooking Korean food at home very often, an my family love it. Generally, I like to cook, but I do not like to do it by prescription, because it usually looks like: "Take the pen out of ass unicorn and mix it with the blood of a virgin". And in general, I'm interested in the process, so I don't like to peeping in recipe.


So easy recipe Korean appetizers is good for me, plus everything turns really sooo tasty. My mom sometimes straight pleads make spicy squids.

So, if you want to make some Korean food by yourself, but  you can not because of  to lack of ingredients or skills, this recipe is for you.

среда, 12 ноября 2014 г.

What time is it?....2pm

Предупреждение: Статья писалась давно, но сейчас она слегка подкорректирована под нынешний формат блога.

Начну с того,  что я вообще не являюсь фанатом 2рм. Попала я на их фанмитинг случайно и очень неожиданно. Билет буквально сам свалился мне в руки, благодаря кое-кому.  Я долго думала идти мне или нет, все же я не люблю такие собрания. Но мне стало интересно кое-что проверить. Один человек довольно давно сватает мне Тэка, говорит, мы с ним идеально подходим друг другу. Опять же памятуя наше совместное студенческое прошлое, я уже готова была сдаться ахаха